Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
Ons derde kindje

Vroege echo

Eind vorige week heb ik voor het eerst contact opgenomen met de verloskundige, om me aan te melden. Ik kreeg Vivian aan de telefoon en ze was blij verrast me weer te horen!

In verband met  een eerdere miskraam mocht ik van haar direct een afspraak maken bij het ziekenhuis voor een vroege echo, gewoon om te kijken of er (dit keer wel) iets zit en of het goed is.

En vandaag om 11.40 kon ik terecht bij het ASZ voor deze echo. Toch wel spannend. Helaas kon Dave niet mee, dus ik ging even alleen. De echo ging inwendig, dan kon ze meer zien, zei ze. En ja hoor, daar verscheen een zwarte vlek, de vruchtzak, met in het midden een vruchtje mét een kloppend hartje!!  Helemaal goed dus, fieuw!

 

Ze heeft het opgemeten en de geschatte zwangerschapsduur was 7 weken en 3 dagen. Iets verder dan ik zelf dacht dus, nouja dat kan. Maar de officiele termijn wordt pas gemeten bij de termijnecho, en daar kreeg ik op 24 oktober een afspraak voor. 

En toen snel weer terug aan het werk, met een stalen gezicht, alsof er niets aan de hand was. Ze moesten eens weten, ineens waren we met z'n tweetjes. Wink 


Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Andere foto's

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: