Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
Ons derde kindje

Parijs

Omdat het kantoor waar ik werk 25 jaar bestaat, gaan we met het voltallige personeel plus partners (in totaal 15 personen) twee dagen naar Parijs!

Op vrijdagochtend heel vroeg vertrokken we met de Thalys, om op zaterdagavond laat weer thuis te komen. Mijn moeder paste twee dagen op bij ons thuis, heel lief van haar.

Het weekend was erg leuk en onderling was het super gezellig! Veel gezien en gedaan, ure rondgelopen en daarnaast met de metro de stad meerdere keren doorkruist. Heerlijk gegeten en leuke foto's gemaakt.

Wel was ik natuurlijk 12 weken zwanger, en was het voor mijn gevoel nog een enorme kluif om dat verborgen te houden tijdens zo'n weekend, waar je juist heel dicht bij elkaar bent de hele tijd. Ik droeg sowieso wijde kleren, en hoopte dat het niet op zou vallen dat ik geen wijn zou bestellen. We wilden per se wachten tot na de combinatietest en eventuele vlokkentest, voor we het nieuws bekende zouden maken, en die combitest hadden we na dit weekend pas.

Maar achteraf begreep ik dat het totaal niet op was gevallen, simpelweg omdat niemand er uberhaupt nog rekening mee had gehouden dat ik weleens zwanger kon zijn! Ik had me voor niets druk gemaakt dus. Laughing

 


Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Andere foto's

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: