Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
Ons derde kindje

Voorlopige uitslag + geslacht!!

De gynaecoloog belde met goed nieuws! De uitslag van de snelle (RAD) test was binnen, en het was geen trisomie 13, 18 of 21 (Downsyndroom). Hoeraaa!!! Vooralsnog geen rare dingen gevonden dus, wat een fijn bericht Laughing Nog even de definitieve uitslag van de uitgebreide test (Erray) afwachten, maar daar verwachtte hij niet veel meer van. Die zou per post komen met een week of twee.

Nou dan konden we het nu aan de buitenwereld vertellen! Morgen op mijn werk, en dit weekend aan alle vrienden en familie, die op Dave's verjaardag zou komen. 

Oh en of we ook het geslacht wilden weten. Ja, dat wilden we wel! Ik had al een duidelijk voorgevoel van een jongetje, mede doordat mijn huid nog zo mooi was, terwijl ik bij Roos op deze termijn al helemaal onder de pukkels zat. De Chinese kalender, die bij Roos en Sven ook heeft geklopt, gaf nu weer een jongen aan. En op de echo bij de nekplooimeting heb ik een foto gevraagd van de "nub" (nub-theorie kan met deze termijn het geslacht al aanwijzen) en ik vond het een duidelijke jongetjesnub. 

En ja hoor, mijn voorgevoel kopte....

..... er zit een klein JONGETJE in mijn buik!!  Cool 

Een gezond jongetje, nou ja dat is toch geweldig? Dave was door het dolle heen haha! Mooi rijtje: een zoon, een dochter en nu weer een zoon. Wat bijzonder ook om bij nog geen 14 weken het geslacht al te weten.

Dat betekent wel weer helemaal opnieuw beginnen met de kleertjes, want van Sven heb ik altijd alles weggegeven van kleding en jongensspeelgoed, terwijl ik van Roos alles nog heb. Maar daar moeten we dan maar verandering in brengen, komt goed. 

Dus mensen, mochtend jullie nog iemand weten met een klein jongetje die de komende jaren van zijn kleertjes en speelgoed af wil (en ik weet toevallig al iemand, alvast super bedankt Sandra, de eerste tijd komen we wel door alvast!!)  dan hoor ik het graag. Ik heb op mijn beurt dan weer veel lieve schattige meidenkleertjes over om te vergeven of te ruilen. 


Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Andere foto's

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: