Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
Ons derde kindje

Verjaardag Dave: vertellen grote nieuws!

Dave is 32 geworden van de week, en vierden het vandaag, voor alle vrienden. Tevens zouden we vandaag het grote nieuws aan hen bekend maken. Drukke bedoening, met 18 volwassenen en 8 kinderen in onze kleine woonkamer haha! Maar wel erg gezellig om weer eens met z'n alle bij elkaar te zijn. 

Ik had voor de gelegenheid muffins gekocht, besmeerd met een laagje glazuur en ze gedoopt in de blauw-met-witte muisjes, en die allemaal op een etagère gezet midden op tafel. Het duurde bij een aantal mensen wel een poosje voor het kwartje viel. Ook omdat niemand het meer verwachtte bij ons. Maar na een extra hintje hier en daar drong het nieuws door en iedereen reageerde super enthousiast!! Dat was ontzettend leuk en hartverwarmend !

*** voorbeeldje van de muffins-met-muisjes, helaas ben ik vergeten om van onze eigen creatie een foto te maken, maar lang leve Google ***

 

Super gezellige dag en avond gehad!

De volgende dag kwamen mijn vader en Nathalie nog, met Jojo (de hond). Die wisten het ook nog niet en ook bij hen viel het kwartje niet meteen met die cakjes met muisjes. Maar ook zij reageerden erg leuk! In de middag schoonouders nog op bezoek en toen was het feest weer voorbij. 


3 reacties

Ilona schrijft:

Wat leuk die cakejes zo, weer eens wat anders dan beschuitjes ;) Enne blauwe muisjes? Een jongetje dus? Tussentijdse echo gedaan? Of is de foto alleen als voorbeeld van hoe de cakejes eruit zagen?

Ilona schrijft:

Ik lees het nu net, een jongetje, wat leuk! :) Gefeliciteerd!

Susan schrijft:

Dank je Ilona! Wil jij het ook weten trouwens? Jij hebt bijna je 20-weken echo natuurlijk!

Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Andere foto's

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: