Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
Ons derde kindje

Naar Sinterklaas

Vanmorgen was het grote Sinterklaasfeest bij de werkgever van Dave. Helaas moest Sven eerst voetballen en ook nog uit, dus het zou al een strakke planning worden. Maar helaas konden we pas vertrekken richting Breda toen het al bijna afgelopen was. Wat een teleurstelling! Roos liep al de hele ochtend met haar pietenmuts op door het huis. 

Dus toen hebben we besloten om gewoon hier naar de binnenstad te gaan, daar hebben ze een heus Sinterklaashuis waar de kinderen allemaal activiteiten kunnen doen, met pieten kunnen dansen en knutselen, en kunnen zien hoe Sinterklaas en de pieten "wonen" als ze in Nederland zijn. Er was een bakkerij waar je taaipopjes mocht versieren, een pakjeskamer vol met pakjes, een danskamer met muziek en dansende pieten, en je kon een kijkje nemen in de slaapkamer van de Sint, met een prachtig hemelbed.

Uiteraard was Sinterklaas er zelf ook dus daar konden ze mee op de foto en kregen nog een lekker zakje chocolademuntjes.

Nou dat was natuurlijk een super leuk alternatief! Toch nog Sinterklaas gezien, en ondanks dat het zaterdagmiddag was, was het helemaal niet zo druk als verwacht (waarschijnlijk dacht iedereen dat je vooral niet op zaterdagmiddag moest gaan ivm de drukte hihi).

Overigens gelooft Sven sinds deze week trouwens definitief niet meer in Sinterklaas. Hij twijfelde al, en was volgens hem de enige van zijn klas die nog in Sinterklaas geloofde. Toen hebben we hem op een avond maar de waarheid verteld. Weer een illusie armer, maar hij mag het nog steeds leuk vinden natuurlijk. En nu hoort hij bij de groten! We hebben er wel bijgezegd dat hij natuurlijk zijn mond moet houden tegen Roos, en dat er de komende jaren gewoon nog in de Sint geloofd zal worden hier in huis. Dat spelletje mag hij dan mooi meespelen, en dat vond hij goed. 


Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Andere foto's

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: