Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
Ons derde kindje

15 weken zwanger

Alweer 15 weken vandaag, wat schiet het toch op! Het gaat een stuk sneller dan bij Sven en Roos, heb ik het idee.

Nu iedereen om mij heen en op mijn werk het weet, hoef ik het niet meer te verbergen en dat geeft rust. Naar mijn gevoel kan ik me er nu pas aan overgeven. Al gaan de dagen gewoon snel voorbij doordat het druk is op alle andere fronten, en ik ook van de zwangerschap zelf tot nu toe nog weinig merk, zodat de tijd vaak ongemerkt voorbij gaat.  

Wel voelde ik vanmorgen, toen ik rustig achter mijn PC zat op het werk, voor het eerst echt duidelijke bewegingen in mijn buik. Ik had al eerder gekriebel gevoeld, maar dat was nog te onduidelijk naar mijn gevoel om zeker te zijn dat dat echt de baby was. Maar nu wist ik het zeker, ik heb hem gevoeld! Bijzonder gevoel toch weer, alsof je kleine plopjes voelt en er vanaf de binnenkant met een veertje langs je buikwand wordt geveegd ofzo, heel apart. En lief natuurlijk Laughing

Ook heb ik vandaag de afspraak gemaakt voor de 20-weken echo: vrijdag 28 december. Komt mooi uit, want dan zijn we allebei vrij. Grappig detail is dat ik 3 jaar geleden tijdens mijn zwangerschap van Roos ook op de 20-weken echo op 28 december had, las ik terug in mijn dagboek. Toevallig! Ik ben die dag ook echt exact 20 weken als het goed is. Toch weer een spannend moment, want deze echo is heel lang en uitgebreid en daar kunnen ze een hele hoop op zien. Hopelijk alleen maar goede dingen, natuurlijk. En het is ook erg mooi om te zien, met 20 weken is het kindje alweer zo anders dan met 12 weken, bij goed beeld kun je zelfs al goed een gezichtje zien tegen die tijd.

En het is natuurlijk ook weer een mijlpaal, want met 20 weken ben je alweer op de helft. Over het vliegen van de tijd gesproken!

Mijn buik begint echt uit te puilen nu, vooral 's avonds. Hier een fotootje van vorige week. Nou die is nog maar moeilijk te verbergen hoor, al zie je dan in de ochtend nog bijna niets.

 


5 reacties

Debora schrijft:

Lieve Suus, wat fijn en goed te horen dat je je kleine mannetje begint te voelen! Heerlijk!! Wetende dat dit de laatste is, geniet er met volle teugen van!
En wat is je buik goed zichtbaar zeg! Heb vorige week echt niets gezien! Naaf vanaf nu mag iedereen het weten, dus show die buik maar als trotse mama.
Nogmaals, wij zijn super blij voor jullie. Kus Deb, Your en Dewi

Susan schrijft:

Dank je wel voor je lieve berichtje Deb!! Dikke kus terug x

Ilona schrijft:

Jeetje wat een buikkie al met 14 wkn, leuk zeg, hoe eerder je hem kan showen hoe beter. Nou bij mij begint die nu ook echt te komen, komende zondag 20 weken en 6 dec. de 20 wkn echo, zooooo nieuwsgierig wat het wordt. Heb echt geen flauw idee hihi.

Susan schrijft:

Oh 6 december al, spannend!! Heb je nog iets van voorkeur stiekem? Je weet natuurlijk hoe leuk een meisje is ;-) Maar wil Jaco misschien graag een zoontje? Enne, ga je het wel bekend maken? Leuk hoor!

En ja die buik begint nu idd hard te groeien. Bij de tweede ging het al sneller maar nu bij de derde zag je bij 8 weken al wat, ongelooflijk!

Susan schrijft:

@ Ilona, heb je wel dezelfde zwangerschapsverschijnselen tot nu toe? Ik merk toch wel wat minieme verschilletjes bij zwanger van meisje versus jongetje.

Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Andere foto's

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: